امروز : سه شنبه 21 مهر 1405 بروزرسانی:1405/07/21

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

9:27 AM 1405/06/21 تعداد بازدید: 3
نماينده كميته نخبگان اداره‌كل شيلات استان كرمانشاه با مشاور وزير جهاد كشاورزي در امور جوانان و نخبگان ديدار و گفت وگو و گزارشي از فرصت‌ها و مطالعات انجام‌شده در زمينه توسعه صنعت شيلات استان ارائه كرد.

به گزارش روابط عمومي اداره كل شيلات استان كرمانشاه؛ مشاور وزير جهاد كشاورزي در امور جوانان و نخبگان، پس از شنيدن گزارش‌ها و دريافت مطالعات صورت‌گرفته با اشاره به ظرفيت‌هاي قابل‌توجه استان كرمانشاه در حوزه شيلات، از آمادگي كامل وزارتخانه براي حمايت از جوانان، نخبگان و طرح‌هاي توسعه‌اي اين استان خبر داد. 
دكتر نويد همچنين با استقبال از ظرفيت‌هاي موجود در استان كرمانشاه براي هدايت، توانمندسازي و ساماندهي جوانان و نخبگان، از برنامه‌ريزي براي حضور در استان تا پايان شهريورماه خبر داد و بر ضرورت بررسي نزديك‌تر ظرفيت‌ها و طرح‌هاي پيشنهادي تأكيد كرد و از راه‌اندازي سامانه‌اي اختصاصي براي ثبت و ارائه طرح‌ها، ايده‌ها و رزومه كاركنان نخبه خبر داد و اعلام كرد كه اين سامانه طي ماه‌هاي آينده رونمايي خواهد شد. 
راه‌اندازي اين سامانه مي‌تواند زمينه شناسايي بهتر ظرفيت‌هاي تخصصي، تسهيل ارائه طرح‌هاي نوآورانه و ايجاد ارتباط مؤثرتر ميان نخبگان، جوانان و مجموعه وزارت جهاد كشاورزي را فراهم كند.

فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)