10:26 AM 1398/07/01 تعداد بازدید: 91

  نخستين رستوران طبخ ماهی در کلانشهرکرمانشاه افتتاح شد

 

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان: روز یک شنبه  مورخ 98/06/31 ، به منظور ترويج فرهنگ مصرف ماهی و بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در استان با مشاركت بخش خصوصي نخستين رستوران طبخ ماهی توسط جناب آقای دکتر حاتمی معاون محترم هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری ، مهندس افضلی مدیر کل شیلات استان و جمعی از مسئولین استان در محل بلوار طاقبستان جنب فروشگاه زنجیره ای رفاه افتتاح گردید.

دکتر حاتمی اظهار داشت: افتتاح چنین رستوران های با همت و تلاش بخش خصوصي در سطح استان و شهرستان های تابعه باعث بالا بردن سرانه مصرف و ترويج فرهنگ مصرف آبزيان می گردد. که این امر نقش مهمی در تامین سلامت جامعه دارد.

مهندس افضلی  مدیر کل شیلات استان عنوان داشت: یقیناً  با افزایش رستوران های طبخ آبزیان پرورشی و دریایی در سطح استان،  میانگین سرانه مصرف آبزیان را با تحقق شعار ماهی غذاي سلامتي تا پايان سال به 10  كيلوگرم برسانيم . در ادامه مديریت رستوران طبخ آبزيان اظهار نمود اين رستوران  با حمایت و همکاری اداره کل شیلات استان وسازمان میادین و مشاغل شهری، شهرداری منطقه 5، ادارات مرتبط افتتاح و در اين رستوران طبخ غذاهای آبزی دریایی و پرورشی به صورت تنوری برای همشهریان عزیز ارائه می گردد.  


تصاویر پیوست
فایلهای پیوست
نظر خود را ارسال نمایید
نام
نظرات
پست الکترونیکی

کد  امنیتی

نظرات خوانندگان
كليه حقوق اين پورتال متعلق به سازمان شیلات ایران مي باشد
روابط عمومی اداره کل شیلات استان کرمانشاه